top of page

FAQ's

01

Heb je hockeyervaring nodig?

Stickstof is voor iedereen met of zonder hockeyervaring. Neem je teamgenoten, huisgenoten, dispuutgenoten en/of een andere vriendengroep mee!

02

Is het weekend met overnachting?

Stickstof is inclusief overnachting van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Je zal in je eigen tent op het terrein van de hockeyvelden van Union verblijven. Je dient zelf voor je spullen te zorgen!

03

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Een héél gezellig weekend vol feesten, cantus en leuke activiteiten. Dit is inclusief ontbijt, lunch & avondeten.

04

Hoe groot moet mijn team zijn?

Een team mag maximaal uit 9 deelnemers bestaan. Ben je met 10 deelnemers of meer? Schrijf je dan met 2 teams in! Gemengde teams zijn ook welkom.

05

Wat kan ik winnen?

Tijdens Stickstof zijn meerdere prijzen te winnen, zoals een prijs voor de beste thema-outfit en een prijs voor het team dat de meeste pitchers bier drinkt.

06

Mogen wij drank en/of drugs meenemen?

Het meenemen van drank en drugs is niet toegestaan. Het gebruik van drugs is gedurende het hele weekend ten strengste verboden. Drugsgebruik kan leiden tot onmiddellijke verwijdering van het terrein.

07

Wat is de minimale leeftijd?

Op het toernooi wordt een streng 18+ beleid gehandhaafd. Bij binnenkomst is het verplicht je legitimatie te laten zien, daarna ontvang je een toernooibandje. Zonder legitimatiebewijs krijg je dus geen toegang tot het toernooi!

bottom of page